Lee Towers openhartig over heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

leen.jpeg

In een recent interview met Showbuzz blikt Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al een reeks persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.

Dit jaar was zowel uitdagend als memorabel voor hem, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.


Towers deelt dat hij dit jaar te maken heeft gehad met fysieke ongelukken, waaronder het breken van zijn hand en heup.


Ook in zijn privéleven onderging hij veranderingen, met het verlies van enkele schoonzussen. Het was dus niet alleen op fysiek vlak een moeilijk jaar.


Filosofisch reflecteert hij op deze verliezen: “Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Towers kijkt vooruit naar 2024 en hoopt dat hij en zijn dierbaren gezond mogen blijven en van elkaars gezelschap kunnen genieten.

”Mogen we gezond blijven en kunnen genieten van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen”, zegt hij.

Ondanks zijn 77 jarige leeftijd, voelt Lee zich nog steeds energiek en fit. Hij blijft actief.

Jos Towers houdt zijn conditie op peil door regelmatig te oefenen op de hometrainer en tweemaal per week naar de sportschool te gaan. Over zijn conditie zegt hij:


”Mijn conditie is sterk, net als die van een paard. Bij een heupbreuk is er een revalidatieperiode van een jaar, maar eigenlijk heb je daar geen tijd voor. Tja, zo werkt het natuurlijk niet”, lacht hij.


Terugkijkend op 2023 beschrijft Towers het als een ‘onwaarschijnlijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij op zijn pad kreeg.


Er worden hoogtepunten aangehaald, zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het zingen tijdens de marathon voor de dertigste keer.


Het verhaal van Towers is er een van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen positief blijft.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven