Maxime Meiland heeft knoop doorgehakt: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

WhatsApp Image 2023 12 16 at 11.22.42.jpg

In een interview met hln.be deelde Maxime Meiland, bekend van de televisie en onlangs getrouwd met Leroy, met wie ze een kind heeft, openhartige details over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Ze sprak vrijuit over haar keuzes met betrekking tot anticonceptie en gezinsplanning. In haar recent uitgebrachte boek bespreekt Maxime haar benadering van het uitbreiden van haar gezin.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

“Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en gebruik verder geen anticonceptie. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen,” licht ze toe.

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

“Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” zoals vermeld in haar boek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Maxime gaat in haar boek ook dieper in op de geboorte van haar eerste dochter Claire. Tijdens haar verhaal erkent ze dat ze destijds niet aan de pil was, wat leidde tot een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie was,” legde Maxime uit.Maxime legt uit: “Dit openhartige inkijkje in mijn leven toont mijn kijk op gezinsuitbreiding en deelt persoonlijke beslissingen die Leroy en ik hebben genomen met betrekking tot onze toekomst.”
Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Verder plaatsten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer recent een foto op Instagram die veel reacties uitlokte, waaronder een discussie over Maxime’s leven en haar moeilijkste leuze: ‘Moet het niet te laat zeggen’.
Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven: ‘Moet het niet te laat zeggen’

Een volger heeft een controversiële opmerking achtergelaten over Maxime. De opmerking luidde: “Heel eng meisje die Maxime.” Leroy Molkenboer reageerde hierop met de korte maar krachtige vraag: “Uitleg?”

De reactie van Leroy leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers, waarbij velen voor het stel opkwamen. Eén van hen gaf het advies:Maxime Meiland onthult eindelijk een tipje van de sluier en maakt een einde aan de geruchten. Verschillende reacties volgden onder de post. Een opmerking luidde: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Een ander voegde toe: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

Een andere afbeelding begeleidde de discussie, waarbij een volger scherp reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse opmerking.”

Sorry maar dit is echt zo’n droeftoeter. Een ander voegde eraan toe: Kijk zelf eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties werden nog complexer toen sommige volgers refereerden aan een recente beschuldiging van verkrachting door Maxime, een zaak waarbij de beschuldigde man ook zijn kant van het verhaal deelde.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: Hoe lieg je over je eigen dochter hoe triest ben je dan.

Je spreekt over verkrachting? Hierdoor worden meisjes die echt slachtoffer worden van verkrachting niet serieus genomen.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Het is zover, je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je diep schamen, dit zal later effect hebben op je kinderen die zich al ongewild als diva’s gedragen. Je bent een moeder met je leugens en bedrog.”

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven