Rene van der Gijp maakt deze blondine met de grond gelijk: ‘Het is echt schandalig’

WhatsApp Image 2023 10 05 at 15.48.51.jpg

Onlangs heeft René van der Gijp zijn mening gegeven over de controverse rond Maxime Meiland en haar beschuldiging van verkrachting toen ze vijftien was.

Rene van der Gijp is geschrokken: 'Ik weet niet wat ik meemaakte'

De persoon die Maxime beschuldigt, was ook vijftien op dat moment, ontkent de beschuldigingen stellig en beweert dat er getuigen zijn die dit kunnen bevestigen.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Het is duidelijk voor haar omgeving dat Maxime wordt bedoeld, ook al heeft zij nooit haar naam genoemd. Dit kan potentieel schadelijk zijn, vooral als het verhaal niet waar is.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Deze situatie leidt tot een complexe situatie waarbij beide partijen volhouden dat hun versie van het verhaal de waarheid is.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Johan Derksen voegt hieraan toe: “Als die Mevrouw Meiland dit uit haar duim zuigt en dit alleen maar zegt om een leuk verhaal in een boek te hebben, nou, dan verdient ze echt billenkoek. Het is echt schandalig.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Hélène Hendriks wijst op de complexiteit: “Dat krijg je nu wel. Dat is dus de vraag of het zo is. Voor hetzelfde geld is het helemaal niet zo en klopt wat er in het boek staat.”

Je weet dat niet,” zei ze.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

René van der Gijp overweegt de mogelijkheid dat Maxime een psychisch probleem heeft: “Dat is ook zo lief, maar je bent het wel met mij eens: als je het verzonnen hebt, ben je ziek. Dan ben je echt ziek.”

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Wilfred Genee merkt op dat de vermeende dader wellicht te gast zal zijn bij Vandaag Inside: “We proberen er terughoudend mee om te gaan, maar we kunnen er niet helemaal omheen.””Het is verbazingwekkend om te zien dat nog meer verhalen over Maxime Meiland op straat worden gegooid,”

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

Mogelijk kunnen we die meneer hier ook al ontvangen, maar dat is op dit moment niet aan de orde. Laten we afwachten wat er aan de hand is, toch?”

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Het lijkt erop dat het niet lang zal duren voordat deze jongen mogelijk zijn kant van het verhaal op televisie zal delen.

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven